logo

Voltastraat 11, 3281 NG Numansdorp
+31 (0)180 - 418 113

Graffiti verwijderen

 

Graffiti-Ex

Graffiti-Ex

Graffiti-Ex in Utrecht is een specialist in graffiti verwijderen. Voor veel vastgoedeigenaren, gemeenten en woningbouwverenigingen verwijderd Graffiti-ex op alle mogelijke plaatsen het graffiti. Voor het verwijderen van graffiti van steenachtige ondergronden gebruiken zij de IBIX® 9 met A90 motorcompressor.

Het IBIX® straalsysteem stelt Graffiti-ex in staat om zonder aanhanger en op alle mogelijke plaatsen (ook auto-vrije zones) graffiti te verwijderen. De compressor is gesitueerd in de bestelauto en met behulp van een 30 meter lange luchtslang kan de A90 motorcompressor hierin blijven staan. Voor auto-vrije zones in binnensteden kan de compressor met behulp van oprijplaten uitgeladen worden zodat daar ook het graffiti verwijderd kan worden.

Fortron

Fortron

Fortron is een grote speler op het gebied van schoonmaak. Fortron is belast met het onderhoud van veel NS-stations. In bijna alle gevallen is het onmogelijk om bij het perron of langs het spoor met een auto te komen. Voor Fortron hebben wij een frame ontwikkeld zodat zij in één keer met het gehele systeem inclusief het mobiele watersysteem ter plaatse de werkzaamheden uit kan voeren. Dankzij het opgebouwde watersysteem kan er indien gewenst ook stofvrij gewerkt worden.
Schoonmaakbedrijf Vos

Schoonmaakbedrijf Vos

Ook schoonmaakbedrijf Vos en Vos in Zwolle maakt gebruik van de IBIX® 9 straalketel voor het verwijderen van graffiti. Bij de uitgevoerde demonstratie verbaasde dhr. Vos zich over het gemak en de snelheid waarmee de graffiti verwijderd kan worden met de straalketel. Zonder chemicaliën en het langdurig intrekken hiervan in de verflagen, maar met één handeling de graffiti verwijderen heeft de doorslag gegeven bij de dhr. Vos om over te gaan tot aanschaf van de IBIX® straalketel.
Fröhlings Totaalonderhoud

Fröhlings Totaalonderhoud

Fröhlings Totaalonderhoud heeft regelmatig projecten voor het verwijderen van grote en kleine graffiti projecten. Met de IBIX® 25 straalketel en 30 meter lange straalslang kunnen alle graffiti problemen eenvoudig opgelost worden. Dankzij de lichtgewichte straalketel is het in- en uitladen snel gebeurd en is de straalketel binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Nieuws

Wij zijn verhuisd!

 U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie Voltastraat 11 te Numansdorp.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Ongeldige invoer

Neem contact op

IBIX® North
Voltastraat 11, 3281 NG Numansdorp
info@ibix.nl

+31 (0)180 - 418 113