logo

Voltastraat 11, 3281 NG Numansdorp
+31 (0)180 - 418 113

Industrie

 

Schildersbedrijf Houtepen

Schildersbedrijf Houtepen

Schildersbedrijf Houtepen is verantwoordelijk voor het onderhouden van de metaalconservering op de Dow industrie in Terneuzen. Schildersbedrijf Houtepen heeft een eigen straalcabine op de Dow. Toch wordt er ook veel mobiel gestraald. Hierbij is het belangrijk dat de straalunit licht, compact, maar ook in staat is om dikke roestlagen te verwijderen.

De IBIX® 9 straalmachine voldoet hierin uitstekend. Dankzij de draagriem kan er op grote hoogte met behulp van lichtgewicht persluchtslang optimaal gestraald worden. Dankzij de lichtgewicht straalpistool en straalslang vormt ook op moeilijk bereikbare plaatsen de IBIX® straalmachine geen overbelasting bij de operator.

Heerema in Zwijndrecht

Heerema in Zwijndrecht

Heerema in Zwijndrecht maakt de grootste boortorens ter wereld. In de enorme loods in Zwijndrecht worden deze boortorens opgebouwd uit gestraalde componenten en gelast. Bij het lassen moeten het laswerk en de lasnaden schoongestraald worden voordat de boortoren gespoten kan worden.

Hiervoor gebruikt Heerema de IBIX® 9 straalmachine. Deze kan eenvoudig tussen de steigers meegenomen worden, is snel in gebruik en behaald de verplichte ruwheid. Dankzij het straalmiddel Garnet is de stofvorming minimaal. Doordat de materiaaltoevoer zeer precies af te stellen is, wordt er geen korrel teveel gebruikt.

Zeehavenbedrijf Dordrecht

Zeehavenbedrijf Dordrecht

Zeehavenbedrijf Dordrecht gebruikt de IBIX® 25 straalmachine voor onderhoud aan kranen en overig overslagmaterieel.
GSB in Ochten

GSB in Ochten

GSB in Ochten neemt overal in Nederland grote en middelgrote straal- en conserveringsklussen aan. Dit varieert van diverse bruggen, maar ook mega-projecten zoals de Oosterscheldekering. De grote straalinstallaties waar GSB mee werkt zijn uitstekend geschikt om zeer grote oppervlakten te stralen. Voor kleinere en moeilijk bereikbare toepassingen heeft GSB meerder IBIX 25P-units in gebruik. Dit stelt hen in staat om snel en adequaat op iedere locatie professioneel straalwerk uit te voeren.

Nieuws

Wij zijn verhuisd!

 U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie Voltastraat 11 te Numansdorp.

Lees verder

Aanvraag demonstratie


Invalid Input

Selecteer eerst een datum en vervolgens een tijd

Ongeldige invoer

Neem contact op

IBIX® North
Voltastraat 11, 3281 NG Numansdorp
info@ibix.nl

+31 (0)180 - 418 113