REGLASS GLASGRIT

De effectiviteit van glas als straalmiddel heeft zich inmiddels al lang bewezen. Om die reden hebben wij geïnvesteerd in een eigen zeef- en verpakkingslijn waarmee we hoogwaardig ReGlass straalmiddel voor u beschikbaar maken in de gewenste fracties.

REGLASS GLASGRIT


ReGlass Glasgrit wordt geproduceerd volgens de allerhoogste normen. Het gehele proces vindt plaats op 1 locatie zodat er een blijvend stabiele kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Het hoogwaardige productieproces voor het vervaardigen van ReGlass Glasgrit bestaat uit verschillende factoren:

Aanlevering
Vanuit verschillende industrieën wordt er hoogwaardig glas aangeleverd zoals autoruiten, hoogwaardige restproducten van Saint Gobain etc. Door een zorgvuldige selectie heeft u de zekerheid van een hoogwaardig straalmiddel met een zeer hoge effectiviteit.

Reinigen
Het binnengekomen glas wordt volledig en intensief gereinigd zodat er puur glas overblijft zonder restproducten.

Chrushen
Op de plant waar het ReGlass Glasgrit geproduceerd wordt staat een uitgebreide range van verschillende crushers. Deze Barmac Crushers van het Finse bedrijf Metso zijn één van de meest effectieve uit de markt. Dankzij deze uitgebreide range crushers kunnen de fijnste korrels geproduceerd worden voor een optimaal straalresultaat.

Drogen
Bij het stralen is een droge korrel uiterst belangrijk. Op de verwerkings-plant is een droog-installatie aanwezig die zorg draagt voor een optimale droge korrel.

Testproces en zeven
Het gecrushte en droge glas wordt in de verschillende korrelgroottes gezeefd volgens de hoogste normen. Dit proces is zeer belangrijk zodat u een gelijkmatig resultaat heeft voor de verschillende toepassingen.

Verpakken
Het ReGlass Glasgrit wordt verpakt in spatwaterdichte plastic zakken van 25 kg. en op een pallet geplaatst. Ook deze pallet wordt waterdicht verpakt zodat u de zekerheid heeft van een droog straalmiddel.

Waarom ReGlass Glasgrit?

  • Lage kostprijs
  • Geen stofvorming
  • Zeer fijne korrelgroottes leverbaar
  • Uitgebreid getest op reinheidsgraad

IBIX® North | 1-februariweg 1 | 4794 SM Heijningen | +31 (0) 180 418 113 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBIX is een product van

IBIX® is partner van

Powered by

IBIX® voldoet aan de richtlijnen van